congrés Internacional DIDINET

Notícies IEI

22-23 Jul 2021: II Congrés Internacional DIDINET "Diners Digitals i Governança TIC a la UE"

Organitzat per Carmen Pastor Sempere en el marc del projecte del IEI "Diners digitals i noves xarxes de pagaments. Aspectes jurídics (DIDINET)”


Compartir en facebook Compartir en twiter Compartir en linkedin             icona imprimir

IEI - 21 MAY 2021 - 11.15

congresoDineor Digital

 

Diners Digitals i Governança TIC a la UE


Els pròxims dies 22 i 23 de juliol de 2021 se celebra l'II Congrés Internacional DIDINET "Diners Digitals i Governança TIC a la UE", organitzat per Carmen Pastor Sempere en el marc del projecte del IEI "Diners digitals i noves xarxes de pagaments. Aspectes jurídics (DIDINET)” (GVAICO 2020 -194), que finança la Conselleria d' Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana en el marc de la convocatòria de subvencions del Programa d'I+D+I de la Comunitat Valenciana (AICO/2020) i la IP de la qual és Carmen.

INSCRIPCIONS ACTUALITZACIONS

T'agradaria assistir a aquest gran debat en l'època post-Covid? La revolució digital en curs pot conduir a canvis fonamentals en el model tradicional d'intercanvi monetari i en les nostres economies domèstiques. Les monedes digitals faciliten les transferències instantànies d'igual a igual d'una manera que abans era impossible. Les noves monedes d'emissors privats que transcendeixen les fronteres nacionals podrien redefinir la forma en què interactuen els pagaments i les dades dels usuaris. De tot això debatrem en l'II Congrés Internacional DIDINET "Diners Digitals i Governança TIC a la UE", a través de ponències i panells temàtics en els quals participaran acadèmics, indústria, supervisors i organismes concernits per la tecnologia financera, com l'Agència Espanyola de Protecció de Dades o el Centre Criptológico Nacional (CCN-CERT), entre altres. El Congrés comptarà amb la conferència de clausura del Banc d'Espanya.

Més informació ací

Si et vas perdre l'I Congrés DIDINET pots veure-ho ací: Congrés

 

asdads asdads