catedra model economico

 

 

Notícia IEI

 

 

Càtedra de Model Econòmic

La professora Paloma Taltavull ha sigut designada com a directora de la Càtedra de Model Econòmic de la Conselleria dŽHisenda i Model Econòmic


Compartir en facebook Compartir en twiter Compartir en linkedin             icona imprimir

IEI - 21 MAY 2020 - 12.03

 

Paloma Taltavull investigadora membre del IEI


La professora Paloma Taltavull ha sigut designada com a directora de la Càtedra de Model Econòmic de la Conselleria dŽHisenda i Model Econòmic. Dirigirà un equip de membres del IEI integrat per aquests professors: José Manuel Casado, Francisco Juárez, Eloísa Norman, Raul Pérez Sánchez, Ana Ramón Rodríguez (seu del IEI d'Alacant), Leandro García, María Feo Valero, Vicente Pallardó, Bàrbara Vázquez (seu del IEI de València) Celestino Suárez, Javier Ordoñez i Juan Carlos Cuesta Olivares (seu del IEI de Castelló).

La càtedra s'emmarca en el context de la col·laboració entre la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic i el conjunt de les universitats valencianes en la Xarxa de Càtedres de Model Econòmic. Pretén actuar com a palanca d'impuls per a l'estudi de l'economia de la nostra Comunitat, proporcionant bases teòriques fonamentades en principis econòmics aplicables a la modernització de l'activitat econòmica sota el prisma de la sostenibilitat social i mediambiental.

 

 

asdads asdads