Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Institut d'Economia Internacional

El Màster en Comerç Internacional de la Universitat d'Alacant és notícia en la revista "Nova Ciència"

 

 

Notícia IEI

 

 

El Màster en Comerç Internacional de la Universitat d'Alacant és notícia en la revista "Nova Ciència"

El Màster en Comerç Internacional de la Universitat d'Alacant és notícia en l'últim nombre de la revista "Nova Ciència", on es destaca la important trajectòria d'aquest Màster, ja que en la seua llarga vida ha format a més de 600 professionals en comerç internacional. 


Compartir en facebook Compartir en twiter Compartir en linkedin             icona imprimir

IEI - 21 MAY2018 - 09:30

 

Revista "Nova Ciència"


El Màster en Comerç Internacional de la Universitat d'Alacant és notícia en l'últim nombre de la revista "Nova Ciència", on es destaca la important trajectòria d'aquest Màster, ja que en la seua llarga vida ha format a més de 600 professionals en comerç internacional. "Es tracta d'un màster propi amb una qualitat avalada pels més de 600 professionals que s'han format en ell des que es va crear, en 1990. Des de llavors s'ha convertit en un referent en el seu camp, gràcies a comptar amb un professorat que integren tant investigadors com a professionals d'algunes de les empreses més importants."

"També destaca pel seu mètode d'ensenyament, que combina continguts teòrics i experiències reals. El treball sobre casos pràctics és una constant en les aules d'aquest programa, així com també ho és l'ús de les noves tecnologies de la informació i la comunicació. La qualitat de la docència es veu reforçada, a més, amb un grup reduït, la qual cosa permet que les classes es desenvolupen d'una manera participativa i que el professorat puga oferir una atenció més personalitzada als estudiants.""

"Pel sector al que es dedicaran els egressats, el màster compta amb una assignatura d'Inglés Comercial, activitats, conferències i seminaris en anglès, que reforcen el domini de la llengua convertida en l'eina fonamental del comerç internacional. Al llarg del curs se celebraran aules obertes, jornades, conferències, visites a empreses, assistència a fires, seminaris? que serviran per a completar la formació dels alumnes."

"L'objectiu del Màster és formar a especialistes en comerç internacional, que puguen gestionar aquests processos, amb les decisions adequades a cada moment per a impulsar la internacionalització de les empreses. Per a açò, el programa aborda les diferents matèries relacionades amb el comerç internacional i el marc econòmic i empresarial en el qual es desenvolupa."

Més informació