Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Institut d'Economia Internacional

seguiment covid19

Seguiment Covid-19 Comunitat Valenciana

 

 

 

Informe de gràfics 1 i 2

 

Tots els gràfics són fets amb Flourish

 

Llicència de Creative Commons

L'equip multidisciplinari de l'Institut d'Economia Internacional ECOVISI (IEI_ECOVISI) duu a terme un seguiment del COVID-19 a Espanya, Itàlia i la Comunitat Valenciana. S'han realitzat projeccions sobre l'evolució de la pandèmia en aquestes regions. Aquestes projeccions poden observar-se en els dos primers gràfics. L'explicació de la primera estimació i els seus fonaments es troba ací.

El primer gràfic mostra l'evolució comparada del número d'infectats d'Espanya, Itàlia i amb la Xina. Les estimacions de l'evolució futura apareixen en color més cridaner, i incorporen els efectes de les mesures d'aïllament aplicades, que es relaxen des del 7 d'abril (amb les vacances de Setmana Santa, primer i la reducció de l'obligació estricta d'aïllament, a partir del 13 d'abril.

El segon gràfic, a la seua dreta, mostra l'evolució diària dels infectats en la Comunitat Valenciana i la predicció de la seua trajectòria. 

En la pàgina, i entre les figures, es poden descarregar diferents anàlisis periòdiques en pdf que expliquen l'evolució gràfica.

El tercer gràfic, segona fila, representa l'evolució diària del nombre de malalts en UCI, on s'aprecia l'efecte de l'obertura de noves instal·lacions en la Comunitat Valenciana. El quart gràfic, a la seua dreta mostra la taxa de recuperació dels malalts, marcadament més intensa en la Comunitat Valenciana que en el conjunt d'Espanya.

Equip d'investigació:

IEI: Paloma Monllor, Zhenyu El seu, Belén García-Cárceles (MIEM)

Externs: Laura Gabrielli (O.Venècia), Manuel Sanchis i Marco (UV, MIEM)

Coordinador: Paloma Taltavull (IEI, MIEM)