Curs sobre paquets estadístics R i STATA

Curs sobre paquets estadístics R i STATA, impartit per Dr. José Francisco Perles Ribes i la prof. Marina Balboa Ramón. Sota el marc del projecte europeu MODERNIZING ACADEMIC TEACHING & RESEARCH ENVIRONMENT IN BUSINESS & ECONOMICS AT LEBANON AND SYRIA (MATRE) 544001-TEMPUS-1-2013-1-DE-TEMPUS-JPHES

Training of statistical packages: R and STATA. Trained by Dr. José Francisco Perles Ribes and prof. Marina Balboa Ramón. Under the framework of the European Project MODERNIZING ACADEMIC TEACHING & RESEARCH ENVIRONMENT IN BUSINESS & ECONOMICS AT LEBANON AND SYRIA (MATRE) 544001-TEMPUS-1-2013-1-DE-TEMPUS-JPHES

Calendari:

28 de Juliol de 2015. Aula d'informàtica de l'IEI / Aula 3 Germá Bernacér

Des de Fins a Durada Xarra Ponent
08:45 09:15 30 min Arribada, registre i benvinguda  
09:15 11:15 120 min Introducció a R: concepte bàsics, variables, vectors, data-frames, importació de dades en R i RStudio Dr. José Francisco Perles
11:15 11:45 120 min Café  
11:45 13:45 120 min Anàlisi exploratòria, gràfics, estadístiques descriptives, t.test, ANOVA Dr. José Francisco Perles
13:45 14:45 60 min Esmorzar  
14:45 16:45 120 min Regressions: simple i múltiple. Comparació de models Dr. José Francisco Perles
16:45 17:45 60 min Discussió sobre WP6 Dr. Tariq Mahmoud y Ing. Viktor Dmitriyev

29 de Juliol de 2015. Aula d'informàtica de l'IEI / Aula 3 Germá Bernacér

Des de Fins a Durada Xarra Ponent
08:30 10:30 120 min Introduction to STATA. Importing, exporting and managing data with STATA. Graphs and regressions Prof. asociada Marina Balboa
10:30 11:00 30 min Café  
11:00 14:00 180 min Panel Data Prof. asociada Marina Balboa
14:00 15:00 60 min Esmorzar  
15:00 16:00 60 min Panel data con STATA Prof. asociada Marina Balboa y Dr. Oana Driha
16:00 17:00 60 min Discusió sobre WP7 Dr. Tariq Mahmoud y Ing. Viktor Dmitriyev

30 de Julioil de 2015. Aula 1006 Germá Bernacér

Des de Fins a Durada Xarra Ponent
08:30 09:00 30 min Oficina de projectes internacionals en la UA Carolina Madeleine
09:00 10:30 90 min Fundraising Methodology Roberto Escarré, Director OGPI
10:30 11:00 30 min Café  
11:00 12:00 90 min Designing a strategy and Project Proposal Carolina Madeleine
12:00 13:30 90 min How to effectively Design a project budget Virginia Ferrer, Financial Project Manager
14:00 15:00 60 min Esmorzar  
15:00 16:00 60 min Posada en comú