Recursos sobre Nanotecnología

INFORME: Andrés Pedreño Muñoz

Enllaços

  • Nanotecnologia primer portal espanyol sobre nanotecnologia i nanociencia amb una gran quantitat de recursos. Contingut: beneficis i riscos de la nanotecnologia, concpeto, diccionari de termes, notícies, articles, fòrum especialitzat, recursos per a l'ensenyament etc, etc.
  • Center for Reponsible Nanotechnology. Centre de Nanotecnologia Responsable. El principal Centre a Estats Units difusor dels riscos i beneficis de la nanotecnologia i que advoca per una gestió responsable de la nanociencia.
  • National Nanotechnology Initiative (US Gob.). Es tracta de la iniciativa governamental per afavorir el desenvolupament de la nanotecnologia en els Estats Units.
  • National Nanotechnology Infrastructure Network Iniciativa que coordina a tots els centres de nanotecnologia d'excel·lència en els Estats Units
  • Globalització. És el blog de l'assignatura economia de la globalització on s'aborda en alguns posts el tema de la nanotecnologia i es debaten amb els alumnes els principals temes relacionats amb el seu desenvolupament i els seus potencials efectes en l'economia. Un exemple són les preguntes sobre nanotecnologia (a Mike Treder). En Globalització poden veure's altres aspectes relacionats amb la tecnologia i que representen un impacte important futur en els sistemes econòmics.