La XXV promoció del Màster en Comerç Internacional de la UA viatja a Brussel·les per a conéixer les institucions europees

Durant la seva estada a la capital europea, els alumnes del Màster, acompanyats per Alfonso Ortega Giménez, sotsdirector del curs, i per Miguel J. Cano Esquibel, secretari de la Associació del Màster en Comerç Internacional (AMCI), han rebut un programa exclusiu de formació en comerç internacional, organitzat per la Comissió Europea, el Comitè Econòmic i Social, i el Comitè de les Regions. A més, han visitat l'Oficina de Representació Permanent d'Espanya davant la UE (REPER), l'Euro InfoPoint i el Parlamentarium i han conegut de primera mà la labor de la Direcció general de Cooperació Internacional i Desenvolupament.

Així mateix, han celebrat trobades de treball amb les europarlamentàries espanyoles Beatriz Becerra Basterrechea, membre de la Comissió de Desenvolupament del Parlament Europeu i Izaskun Bilbao Barandica, Vicepresidenta del Grup de l'Aliança dels Demòcrates i Liberals per Europa i membre de la Comissió de Transports i Turisme del Parlament Europeu.

Contingut relacionat