Projectes d'internacionalització - Un bocado de Mediterráneo para llevar

L'empresa Fruit Fusion S.L. és una empresa familiar que comercialitza una àmplia gamma de productes tradicionals, com el pa de figa, pa de dàtil, i més innovadors com a bombons de figues i de dàtils, pans amb xocolata i barretes de fruits secs amb o sense xocolata.

L'objectiu del projecte ha estat l'estudi i selecció de mercats europeus que siguin els més atractius per a la introducció de les barretes de fruits secs. En concret s'han analitzat dos segments: el vegà i/o saludable i l'esportista. L'estudi s'ha dirigit al segment vegà i/o saludable a causa de la creixent demanda de productes saludables, sense greixos saturats i sense conservants, per part d'un segment de consumidors que cuiden la seva alimentació. I també existeix una demanda creixent de productes dirigits al segment de consumidors que practiquen algun esport i que necessiten un aporti energètic important para dita pràctica. Les barretes de fruits secs de FRUIT FUSION compleixen aquests requisits exigits per ambdós segments i suposen un producte molt atractiu per al consumidor.

Projecte realitzat pels alumnes Armando Salerno, Alicia Tarí, Alicia Murcia i Carmen Fernández amb la tutoria de la professora Angélica Mires.

Contingut relacionat